Saffet Şeker Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede "Model Okul" olmaktır.

Misyon: Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak Yüce Önder Atatürk´ün Büyük Türkiye İdeali´ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08.30-11.55 Öğle 13.00-15.30
Servis Bilgisi: Servisimiz ytoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning Pojeleri, TUBİTAK Projeleri

WEB - https://bozuyukssekerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. SERÇE SK. SAFFET ŞEKER ORTAOKULU BLOK NO 5 BOZÜYÜK / BİLECİK CEP TEL 0552 846 81 28

Kütüphane Kitap Sayısı :2020

Yerleşim Yeri - Bozüyük

Ulaşım İlçeye ulaşım otobüs ve trenle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde. İl merkezine uzaklık 36 km